Kafferast med en Datakraftare - Hugo

Låt oss presentera Hugo, en av våra skickliga tekniker och vår alldeles egna terminalserver-guru! Han är en mästare på vår tjänst DK extern tvåfaktor och har hållit ställningarna hos oss i ungefär två år. När han inte nyttjar sin tekniska expertis på jobbet hittar du honom på golfbanan - eller framför sin dator hemma, där han glatt fortsätter att nörda loss. Med andra ord: Hugo lever och andas teknik, både på jobbet och fritiden! 

 

Vad anser du är den största utmaningen inom IT-branschen idag?
Den stora utmaningen? Att hänga med i svängarna! Det dyker upp nya saker hela tiden, så vi är ständigt på jakt efter det senaste. Vi spenderar en hel del tid med att läsa på om allt - från de senaste säkerhetsriskerna till spännande nya produkter som vi kan dra nytta av. 

Vilket är ditt favorit lunchställe?
Jag jobbar på vårt kontor i Gnosjö, och här har vi en riktig pärla till pizzeria - Tre Kronor, där vi är självutnämnda stamkunder. Vi är så seriösa med våra pizzor att vi till och med har en Teams-grupp på kontoret bara för att hantera beställningarna! 

Om du kunde ha vilket djur som helst som sällskap på ditt kontor, vilket skulle det vara och varför?
Om jag kunde välja vilket djur som helst att ha på kontoret skulle det definitivt vara en knubbig tvättbjörn! De är inte bara otroligt söta, utan när de springer ser det ut som om de studsar fram, vilket skulle vara fantastiskt underhållande att se på under arbetsdagen. Dessutom kan man  faktiskt träna dem till att stjäla småsaker från kollegorna - bara för att spicea upp dagen lite!