Kafferast med en Datakraftare - Simon

Träffa Simon, en passionerad programmerare med erfarenhet inom både logisitk och programmering. Trots sin bakgrund inom lager och logistik har Simon alltid drömt om att arbeta med kodning sedan tonåren. Under ett års tid har han nu arbetat hos oss med programmering, främst inom Pyramid, men även utbildning inom BI och Excel hos våra kunder. Simon har snabbt hittat sin plats i Datakraft-familjen. Hans resa visar tydligt vikten av att följa sin passion och uthållighet för att uppnå sina mål. 

 

Kan du dela med dig av några första intryck av att arbeta på Datakraft?

Öppenheten och känslan av att vara delaktig är starka, säger Simon. Man får förtroende tidigt här. Vi betonar teamarbete och delar kunskap för att hjälpa varandra att växa tillsammans. Jag kände från början att mitt team verkligen hade förtorende för mig och min förmåga.

Vilken är din favoritapp på din telefon just nu?

Min favoritapp på min telefon just nu är Calimoto. Det är en navigeringsapp som föreslår rundslingor baserat på den riktning man vill åka åt och avståndet man vill resa. Man kan också välja typ av underlag, vilket är perfekt när man planerar en MC-runda och har begränsat med tid. 

Vilken är den konstigaste maträtten du har ätit och skulle du äta den igen?

En gång bestämde jag och en vän oss för att experimentera med kolsyrad mjölk. Tyvärr gick det inte som vi hade hoppats - inte bara förstörde vi vår sodastreamer i processen, utan mjölken skar sig också. Trots det beslutade vi oss för att smaka på det, och resultatet var fruktansvärt. Vi genomgick denna erfarenhet så att andra kan undvika samma misstag!